Certifierade rekryterare

 

I vår ambition att förändra synen på rekrytering och att höja kvalitén inom rekryteringsbranschen så är det viktigt för oss att kunna garantera våra kunder och kandidater en professionell process. Idag är vi branschledande i Sverige med att ha ISO10667 och DNV certifierade rekryteringskonsulter.

Vi är idag mycket glada att kunna berätta att vi har utökat vår organisation med ytterligare tre certifierade rekryteringskonsulter Linette von Bargen, Josefine Appel och Anna Möller som alla har blivit godkända och certifierade av DNV:S ( Det Norske Veritas)  ISO-certifiering ISO10667. ISO10667 är en standard för kvalitetsledning samt ett intyg som påvisar att rekryteraren har det som krävs för att genomföra en professionell rekryteringsprocess.

För oss på Testhuset är det en del av vår process att alla våra rekryterare skall vara certifierade och godkända av DNV.