Du hittar oss här:

 

Kungsgatan 60
111 56 Stockholm

 

Karlbergsgatan 4
652 24 Karlstad

 

010 330 99 95

kontakt@testhuset.com

Åse får snabbt en överblick och ser detaljer i den stora helheten. Hon är kommunikativ och får lätt med sig en grupp eftersom hon är både tydlig och entusiasmerande. Som den människokännare hon är sätter hon snabbt huvudet på spiken när det gäller att se andras styrkor.

Senior organisationskonsult

070-220 62 60
ase.granfeldt@testhuset.com

Bengt inger förtroende och är full av spännande idéer. Han ser alltid nya möjligheter och eftersom han dessutom är modig och vet vad han vill står det aldrig still. I positiv anda gör han slag i saken och ser till att det blir verklighet av sina planer.

Senior organisationskonsult, Vd

070-594 72 77
bengt.liback@testhuset.com

Sofie bjuder alltid på ett leende. På det viset bidrar hon till att de runtomkring känner sig välkomna och bekväma. Hon är flexibel och lyhörd för andras behov. Eftersom hon dessutom är noga med att det är ordning och reda är hon en riktig klippa att samarbeta med.

HR- & rekryteringskonsult

070–291 78 83
sofie.gustavsson@testhuset.com

Andrea har lätt för att anpassa sig och går alltid igång på nya utmaningar. Hon vet vad hon vill och klarar det mesta själv. Samtidigt tycker hon att det är viktigt med gemenskap. Därför är hon mån om att engagera och inspirera andra för att skapa en härlig, inkluderande atmosfär.

HR- & rekryteringskonsult

073-509 38 66
andrea.elfman@testhuset.com

Josefine tar snabbt kontrollen över nya situationer. Med sitt driv och sin nyfikenhet omvandlar hon teori till användbara lösningar och hittar nya vägar framåt. Hennes engagemang gör att hon alltid bidrar till teamet och hon är inte sen att hoppa på en utmaning. Hon är också väldigt mån om andra, vilket gör att hon inger ett stort förtroende.

Researcher

076-017 40 25
josefine.appel@testhuset.com