Om oss

Vi på Testhuset hjälper dig när du vill rekrytera eller utveckla organisationen. Vårt mål är att skapa motiverade medarbetare, tryggare ledare och effektivare organisationer.

Teamet

 

Vi på Testhuset har olika bakgrunder, erfarenheter och styrkor. Men en sak har vi gemensamt- det höga drivet och viljan att prestera.  Vi har kul på jobbet och vi älskar att jobba ihop och det syns på resultatet.

 

Vi har erfarenhet av privat och offentlig sektor och en mängd olika tjänster samt ledarskapsuppdrag. Det ger oss kunskap som är ovärderlig i förståelsen av just din organisation och vilken kompetens du behöver rekrytera.

Bakgrund

 

Testhuset startades 2007 av vår vd Bengt Libäck. Efter att ha arbetat i flera år som chef och ledare i både offentlig och privat sektor hade han insett att framgång är helt beroende av att medarbetare trivs och lyckas uppnå sina mål. Det var också tydligt att människor inte når det bästa resultatet ensamma.

 

Det är när personer med olika bakgrund och egenskaper möts och strävar mot samma mål som de tillsammans kan nå resultat på en nivå som de aldrig skulle nå annars. Testhusets mission är att förändra synen på rekrytering och på människor.

 

Vi ska få företag och organisationer att ta vara på individers styrkor och anpassa tjänsterna utifrån människorna istället för tvärtom.

Detta är vi på Testhuset – enligt ett test i motivation och beteende

Åse får snabbt en överblick och ser detaljer i den stora helheten. Hon är kommunikativ och får lätt med sig en grupp eftersom hon är både tydlig och entusiasmerande. Som den människokännare hon är sätter hon snabbt huvudet på spiken när det gäller att se andras styrkor.

Senior organisationskonsult, försäljningschef

070-220 62 60
ase.granfeldt@testhuset.com

 

Bengt inger förtroende och är full av spännande idéer. Han ser alltid nya möjligheter och eftersom han dessutom är modig och vet vad han vill står det aldrig still. I positiv anda gör han slag i saken och ser till att det blir verklighet av sina planer.

Senior organisationskonsult, Vd

070-594 72 77
bengt.liback@testhuset.com

Sofie bjuder alltid på ett leende. På det viset bidrar hon till att de runtomkring känner sig välkomna och bekväma. Med uppgiften i fokus skaffar hon sig en överblick för vad som krävs för att nå målet och ger sig inte förrän hon når dit. Eftersom hon dessutom är noga med att det är ordning och reda är hon en riktig klippa att samarbeta med.

 

HR- & rekryteringskonsult

070-291 78 83

sofie.gustavsson@testhuset.com

 

Josefine tar snabbt kontrollen över nya situationer. Med sitt driv och sin nyfikenhet omvandlar hon teori till användbara lösningar och hittar nya vägar framåt. Hennes engagemang gör att hon alltid bidrar till teamet och hon är inte sen att hoppa på en utmaning. Hon är också väldigt mån om andra, vilket gör att hon inger ett stort förtroende.

HR- & rekryteringskonsult

Föräldraledig

Janne är en nyfiken relationsskapare och med sin entusiasm har han en förmåga att motivera andra. Han ser alltid möjligheter och tvekar inte att göra verklighet av idéer. Med sitt driv och målfokus är han alltid på väg framåt mot nya mål och lösningar.


Key Account Manager

070-272 40 71
janne.persson@testhuset.com

Caroline är mycket social och har lätt för att knyta nya kontakter. Hon sätter hur målet ska uppnås i fokus, och tänker noga igenom och väger för och nackdelar. I ett team är hon mycket förstående och bryr sig om andra, och är tillmötesgående. Med sin entusiasm kommer hon gärna med nya ideér, och ser till att ha en plan för hur teori omsätts i praktik. 


Digital Kommunikations- & Marknadsansvarig

070-261 04 18
caroline.blomberg@testhuset.com

Linette är innovativ och har gärna många bollar i luften och föredrar att fördjupa sig i detaljer. Hon är uppfinningsrik och med sin tävlingsinstinkt ger hon aldrig upp, utan söker efter alternativa lösningar för att nå målet. Hennes engagemang och eftertänksamhet för detaljer och framåt strävan gör att hon bidrar välgrundade insikter för att ta teamet till nästa nivå. 

HR- & rekryteringskonsult

073-504 22 64

linette.vonbargen@testhuset.com

Anna är målinriktad och tar sig än nya uppgifter med en stor energi och framåt strävan. Hon fokuserar på målet, och beräknar hur det kan uppnås på bästa möjliga sätt. Resultatet vill hon hålla felfritt, och uppnår det genom att uppslukas av detaljerna i varje process.


HR- & rekryteringskonsult

073-529 33 23

anna.beckius@testhuset.com

Zozan har alltid svar på tal med en rak och ärlig kommunikation. Hon agerar kvickt vid problem och fokuserar på lösningar samt ser till andras behov. Hon är även tävlingsinriktad och vill gärna förstå detaljerna i arbetet för att lösa uppgiften strukturerat, snabbt och på bästa sätt.

Account Manager

070-594 01 09

zozan.westin@testhuset.com

Elin har alltid ett välkomnade leende på sina läppar och tar sig an nya uppgifter med ett stort driv. Med sitt öga för detaljer ser hon till att få alla projekt i mål på bästa tänkbara sätt. Hon är även nytänkande och hittar lätt nya vägar framåt och skapar gärna nya kontakter under vägen.

Rekryteringskonsult

073-529 69 67

elin.skau@testhuset.com

Johanna är omtänksam och inger ett stor förtroende och lugn till gruppen. Hon vill gärna ta reda på alla detaljer i ett projekt för att få en överblick för arbetet som ska göras. Hon fokuserar på hur målet ska uppnås och bidrar till att säkerställa att vägen till målet fortlöper utan problem.

Rekryteringskonsult

072-310 29 72

johanna.hogeryd@testhuset.com

Linus inger ett stort förtroende då han är påläst och alltid ser till kundens bästa. Han har en förmåga att hålla huvudet kallt och ha en god överblick över situationen. På så sätt ser och hittar han nya vägar framåt, ifrågasätter och utmanar tidigare

Rekryteringskonsult IT/TECH

076-326 23 47

linus.westling@testhuset.com

Caroline inger ett stort förtroende och förmedlar trygghet till andra. Hon ser alltid till att hitta lösningar framåt och vill säkerställa att det bästa beslutet fattas. Med sitt engagemang och driv fokuserar hon på kvalitén för att ta processer i mål

HR- & rekryteringskonsult

073- 501 26 81

caroline.bredo@testhuset.com

 

Safia är omtänksam och ser alltid till teamets bästa. Genom att anpassa tempot till uppgiften har hon siktet inställt på målet och det utan att lämna något åt slumpen. Hennes intresse för detaljer gör att hon har bra grepp om nya idéer och kan ta beslut på både eftertanke och spontanitet.

Säljande rekryteringskonsult

073- 501 81 78

safia.jaouhari@testhuset.com

 

Ulf Holmgren 

Rekryteringskonsult

076- 307 10 29

ulf.holmgren@testhuset.com