Teamutveckling

Vi hittar ditt teams styrkor

Ett högpresterande team har fokus på sitt gemensamma mål. De är ett lag som har gemensamma normer och värderingar, olika egenskaper som kompletterar varandra och en stark energi.

För att skapa effektivitet i organisationen och få högpresterande medarbetare är kunskap om varje individs styrkor och motivation viktigt. För att ta reda på detta använder vi oss bland annat av EASI- utvecklingstest som beskriver egenskaper och motivation utifrån olika persontyper.

Genom att veta vad var och en i teamet drivs och motiveras av, blir teamet inte bara mer effektivt, vi får även bättre förståelse för varandra. Och då mår vi mycket bättre.

Teamövningar

Med hjälp av våra teamövningar kan ni stärkas som team och skapa ett effektivt arbetsklimat med välfungerande samarbeten.

Vi jobbar löpande med flera team av olika karaktär, med olika målbilder, problemområden och styrkor. Det alla team har gemensamt är att dom efter våra teamövningar får en nytändning i den ökande förståelsen för varandra och det nyfunna gemensamma målet.

Uppläggen på teamövningarna varierar från en halvdag till ett löpande arbete som sträcker sig över flera månader. Ert team och era förutsättningar sätter ramarna.

Är du intresserad av att veta mer eller att få prisuppgifter? Tveka inte att höra av dig!

Vill du stärka teamet?